banner913
banner932
banner1012

Biyonik hakem Mert Ercan

banner1020

banner974
Biyonik hakem Mert Ercan

banner971

Genç yardımcı hakemlerden Mert Ercan Bulut Cumartesi günü, 2 saat arayla, iki maç birden yönetecek. Haftaya bugün BTM'de başlayacak olan Mert Ercan Bulut, 3 maçla tamamlayacağı haftayı ise K-PET Süper Lig’de oynanacak Başkent derbisinde bitirecek.

BTM 1. Lig Kırmızı Grup'ta 8 Aralık Cumartesi günü Balıkesir Sahası'nda Saat 11:00'de oynanacak olan Gaziköy – Görneç maçında Hakan Ünal'ın yardımcılığını yapacak olan Mert Ercan Bulut, aynı grupta Dörtyol Sahası'nda, Saat 14:00'te oynanacak olan Vadili – Dipkarpaz maçında ise Nejmi Bulut'un yardımcılığını yapacak.

Mert Ercan Bulut, K-PET Süper Lig’de 12. haftada 9 Aralık Pazar günü Saat 14:00'te Şht Hüseyin Ruso Stadı'nda oynanacak olan Kaymaklı – Yenicami derbisinde Ali Özer'in yardımcılığını yapacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.