banner913
banner932
banner1012

Birer devre, birer puan

banner1020

Mağusa Türk Gücü ile Yenicami, birer devresinde iyi oynadıkları maçtan, birer puan çıkardılar. Mağusa Türk Gücü ilk devrede farkı artıracak pozisyonları değerlendiremezken, Yenicami ikinci devrede geriden gelip öne geçeceği pozisyonları cömertçe harcadı

banner974
Birer devre, birer puan

banner971

Yer : Mağusa Canbulat Stadı

Hakemler : Mehmet Malek, Hüseyin Özaşık, Ozan Kel, Evren Karademir

Mağusa Türk Gücü : Türkkan, Lawrence(46’Erdoğ), İbrahim Faye, Mehmet Küçükkutlu, Sami, Adil, Fırat(83’Hakan), Arif, Zokou(72’Mehmet Gürlü), Halil Turan, Azuka

Yenicami : Ozan, Ömer, Mehmet Göktaş, Emin(17’Cemal Yaşınses), Salih Güvensoy, Ünal, Oladele, Tansel, Mehmet Altın, John Okoli(86’Eren Aktaş), John Ebuka

Goller : 20’Fırat Ersalan, 41’Mehmet Göktaş (Kendi Kalesine) (MTG),45+1’John Okoli, 64’(P) John Ebuka (YAK)

K-PET Süper Lig’in 2 şampiyonluk adayı, Mağusa Türk Gücü ile Yenicami arasındaki maç gol düellosu şeklinde geçti. Taraftarının büyük ilgi gösterdiği maçta Yenicami karşısında 2 farklı üstünlüğü koruyamayıp, 1 puana razı oldu. İlk devrede 2-0 öne geçen Gargacılar, maç sonunda galibiyeti koruyamamanın üzüntüsünü yaşadılar.

Mağusa Türk Gücü’nün gollerini Fırat Ersalan ve Mehmet Göktaş kendi kalesine atarken, Yenicami’nin golleri, John Okoli ile penaltıdan John Ebuka kaydetti.

Maça ev sahibi ekip Mağusa Türk Gücü fırtına gibi başlarken, 20.dakikada Fırat Ersalan’ın müthiş frikik golü ile 1-0 öne geçti. Golden sonra rakibinin üzerine daha fazla gitmeye başlayan MTG, 41.dakikada Mehmet Göktaş’ın kendi kalesine attığı golle farkı 2’ye çıkardı. Konuk ekip Yenicami ilk devrenin uzatma dakikalarında John Okoli’nin golü ile farkı 1’e indirdi ve ilk devre Mağusa Türk Gücü’nün 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi. İkinci devrede sahada bambaşka bir Yenicami vardı. Rakibinin üzerine iyice giden başkent temsilcisi, aradığı golü 64.dakikada penaltıdan John Ebuka ile buldu. 2-2’den sonra Yenicami 3.golü bulacak pozisyonlar bulmasına rağmen topu filelerle buluşturamayınca maç da bu skorla sona erdi.

5.dakikada MTG’nin kullandığı taç atışında Zokou’nun kafa vuruşu direkten döndü.

20.dakikada MTG frikik atışı kazandı. Atışı kullanan Fırat, mükemmel bir vuruşla topu filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

28.dakikada gelişen MTG atağında Azuka kesti, Zokou’nun vuruşunda top Ozan’da kaldı. 35.dakikada Arif sağdan kesti, Azuka dokunamadı ve MTG mutlak golden oldu. 37.dakikada ender gelişen YAK atağında Mehmet Altın’ın vuruşu az farkla dışarıya gitti.

41.dakikada fark ikiye çıktı. Bu dakikada sağdan Halil Turan’ın pasında Mehmet Göktaş topu kendi ağlarına yollayınca skor 2-0 oldu.

45+1.dakikada Ünal’ın pasında John Okoli topu filelere gönderdi ve skor 2-1 oldu. İlk devreyi MTG 2-1 önde tamamladı.

İkinci devreye iyi başlayan taraf Yenicami oldu.

64.dakikada ani gelişen YAK atağında İbrahim Faye’nin Tansel’e yaptığı hareket sonrasında yan hakemin de kararı ile orta hakem Mehmet Malek penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen John Ebuka topu filelere gönderdi ve skor 2-2 oldu.

79.dakikada Ünal’ın vuruşunda top az farkla dışarıya gitti.

80.dakikada Mehmet Altın’ın pasında Cemal Yaşınses’in vuruşunda Türkkan mutlak golü önledi. Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca ligin ilk hafta maçında MTG ile YAK 2-2 berabere kalarak puanları paylaşmış oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.