banner913
banner932
banner1012

Birbirlerini üzmediler

banner1020

Ligde alt sıralarda yer alan Yeni Boğaziçi ile Cihangir arasındaki, hakemlerin iyi yönettiği maç beraberlikle tamamlanırken, 2 takım da hanelerine birer puan daha eklediler. Yeni Boğaziçi bu beraberlikle evinde bir maçı daha kazanamadan tamamladı

banner974
Birbirlerini üzmediler

banner971

Stad: Osman Ergün Mehmet Stadı

Hakemler: Mehmet Malek, Ferhat Tuna, Halil Erdem Canaloğlu

Yeniboğaziçi: Ersoy Saydağ, Zübeyir Elmaoğlu( Dk.71 Tugay Sezer) Haşim Girgin, Ahmet Yalçın, Keita, Mamadov, Hüseyin Genel, İsmail Tırlık, Burçin Kerimoğulları, Ramadan Ağdaç (Dk.52 Mustafa İnanç) Tety

Cihangir: Raif Pehlivan, Erol Aksunlar, Çağlar Toklu, Nurettin Gecekuşu, Salih Say, Mete Sağır (Dk.75Kalifa), Doğan Işıker (Dk.88 Arif), Marius,Offor, Eser Yücel (Dk.84 Seyhan)

K-Pet Süper Lig'de 11. hafta mücadelesinde Yeniboğaziçi ile Cihangir, Yeniboğaziçi Osman Mehmet Ergün Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadele 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

18. dakikada Ramadan’ın  sol kanattan ortasında Tety’in  kafa vuruşu dışarı çıktı.

42. dakikada  Offor sol kanattan ceza sahasına girdi vuruşunda top direkten döndü.

44. dakikada kullanılan kornerde savunma topu uzaklaştırmak istedi. Dönen topu Ramadan vurdu fakat Raif çıkardı.

75. dakikada Marius’un yerden yerden şutunu kaleci Ersoy çıkardı.

77. dakikada Offor  ön direkte kaleci ile karşı karşıya kaşdı vuruşunda kaleci Ersoy çıkardı.

Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında her iki takım da gol atma başarısı gösteremeyince karşılaşma başladığı gibi 0-0 bitti. Bu sonuçla Yeniboğaziçi puanını 11'e, Cihangir ise 9'a yükseltti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.