banner913
banner932
banner1012

Binatlı’nın yabancıları parlıyor

banner1020

Binatlı’nın yabancı futbolcuları John Bello, Alexander, Abia, Offor ve Kehinde, geçtiğimiz sezon ve bu sezon attıkları goller ve yaptıkları asistleri ile dikkat çekiyorlar

banner974
Binatlı’nın yabancıları parlıyor

banner971

Süper Lig’in batı bölgesi takımlarından olan Binatlı takımının yabancıları gösterdikleri iyi performansla birçok takımın transfer listesinde yer alırken, bu futbolcuların satışından iyi gelir elde etmeyi planlıyor.

Yabancı futbolcular John Bello, Alexander, Abia, Offor ve Kehinde, attıkları goller ve yaptıkları asistleri ile dikkat çekiyorlar.

Süper Lig statüsü gereği her takımın en fazla üç yabancı futbolcu bulundurabileceği için Binatlı'nın kadrosunda 3 yabancı futbolcu dışında diğer futbolcuları elinden çıkarması bekleniyor.

Son iki sezondur takımda yerini alan yabancı futbolcular arasında John Bello’nun oynadığı 26 maçta attığı 24 gol ve 5 asisti ile en iyi yabancı olarak göze çarpmakta.

BU SEZON DA FORMDALAR

Bu arada bu sezon hazırlıkları çerçevesinde yapılan hazırlık maçlarında Evor Bello, Offor ve Alexander’in attığı goller ve asistlerle formda oldukları dikkatlerden kaçmıyor. 

İşte Binatlı’nın yabancı futbolcularının performansları:

John Bello : 26 maç - 24 Gol - 5 asist
Alexander: 28 maç - 10 gol - 10 asist
Abia : 25 maç - 11 gol - 5 asist
Offor: 15 maç - 9 gol - 5 asist
Kehinde : 29 maç - 3 gol - 5 asist

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.