banner913
banner932
banner1012

Binatlı, Reşit’in transferini bitirdi

banner1020

Binatlı, Yenicami’den Reşit Erişik’in transferini kiralık olarak bitirirken, Yenicami’den kaleci Yusuf Yontar ve Türk Ocağı’ndan Murat Gertik ile de prensipte anlaştı

banner974
Binatlı, Reşit’in transferini bitirdi

banner971

İsa TABAK

K-PET Süper Lig’de sıkıntılı bir sezonu geride bırakan Binatlı, yeni sezonda aynı sıkıntıları yaşamamak için transferde erken atağa kalkarken, Yenicami’den Reşit Erişik’in transferini kiralık olarak bitirdi.

Geçtiğimiz sezon Hamitköy forması altında başarılı maçlar çıkaran Reşit ile ön libero sorununu çözen Binatlı, Yenicami’den kaleci Yusuf Yontar ve Türk Ocağı’ndan Murat Gertik ile de prensipte anlaştı. Binatlı, her 2 futbolcunun kulüpleriyle görüşmelerini sürdürürken, arada kalan küçük pürüzleri gidermeye çalışıyor.

Alex’in talipleri var

Binatlı’da başarılı bir sezon geçiren Abhazyalı futbolcu Alex’i isteyen kulüpler Binatlı ile ön görüşme yaparlarken, bu futbolcunun durumu CONIFA 2017 Avrupa Şampiyonası’ndan sonra netleşecek.

Tüzük kurultayı bu akşam

Binatlı, kulüp tüzüğünün gerekli değişikler yapılarak günün koşullarına yanıt verebilecek şekilde düzenlenmesine olanak sağlamak amacı ile bu akşam saat 20:00’de yeni kulüp lokalinde Tüzük Genel Kurulu yapacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.