banner913
banner932
banner1012

Binatlı liderlik aşkına

banner1020

Binatlı, Sertaç ve Kemal Uçaner’den yoksun çıktığı ilk maçta Gençlik Gücü’nü farklı mağlup ederek, 18 takımlı 3 takım arasından averajı en iyi olduğu için liderliğe yükseldi. Kötü gidişatı devam eden Gençlik Gücü ise ligin dibine doğru gerilemeyi sürdürdü

banner974
Binatlı liderlik aşkına

banner971

Stad: Üner Berkalp Stadı
Hakemler: Timur Ercan Bodi, Hüseyin Özaşık, Mert Ercan Bukut
Binatlı: Yusuf,Reşit, Taner, Eren(Ayhan) ,Erbay, Peter, Kehinde, Bello, Burak (Abdullah),
 Murat (Mehmet), Kemal
Gençlik Gücü: Çağatay, Tayfun (Agit), Hüseyin, William, Derviş (Zeeb), Uğur, Ali, Özcan, Hascan, Debola, Hakan (Sezgin)
Goller: 17.Dk Bello , 42.Dk Eren, 65.Dk Peter (Binatlı)

K-Pet SüperLig’in 9. haftasında karşı karşıya gelen Binatlı ile Gençlik Gücü arasındaki mücadeleden ev sahibi Binatlı rahat bir galibiyet alarak ayrılırken; Peter ortaya koyduğu performansla maçın yıldızıydı. Binatlı aldığı bu galibiyetle ligin lideri oldu.
17.Dk: Binatlı atağında Peter sağdan topu ceza sahasına kesti ve G.G savunmasında Derviş ile Hakan arasındaki anlaşmazlıktan doğan büyük hatada topu önünde bulan Murat'ın 
vuruşunda top kaleci Çağatay'dan döndü ve Bello'nun önünde kaldı. Onun vuruşunda kaleci Çağatay gole izin vermedi ancak dönen topu bir kez daha tamamlayan Bello bu kez topu
filelerle buluşturdu. BİNATLI 1-0 GENÇLİK GÜCÜ
40.Dk: Binatlı atağında  Bello'nun ceza sahası dışından sert vuruşunda top kaleci Çağatay'dan geri geldi ve savunma topu kornere gönderdi.
42.Dk: Binatlı atağında  Eren sağdan aldığı topla hızla rakip ceza sahasına girdi ve sert bir vuruşla topu filelere gönderdi. BİNATLI 2-0 GENÇLİK GÜCÜ
49.Dk: Binatlı atağında Eren sağdan topu ceza sahası içerisindeki Peter'a kesti. Peter'in vuruşunda top dışarıya gitti.
57.Dk: Binatlı atağında Peter pasını Belllo'ya aktardı. Bello topu soldan bindiren Burak'a bıraktı ve Burak'ın vuruşunda kaleci Çağatay gole izin vermedi.
59.Dk: Gençlik Gücü atağında ceza sahası içerisinde topla buluşan Hakan'ın vuruşunda kaleci Yusuf gole izin vermedi.
63.Dk: Gençlik Gücü atağında William soldan topu ceza sahasına kesti ve Ali'nin vuruşunda top kaleci Yusuf'ta kaldı.
64.Dk: Gençlik Gücü atağında Hakan topu rakip ceza sahası önüne taşıdı ve pasını soldaki William'a aktardı. William'ın vuruşunda top üst direkten geri geldi.
65.Dk: Binatlı atağında Erbay'ın pasında topu alan Peter ceza alanı içerisinde rakiplerinden sıyrıldı ve kaleci Çağatay'ı da çalımlayarak topu filelere gönderdi.
 BİNATLI 3-0 GENÇLİK GÜCÜ
86.Dk: Gençlik Gücü atağında kaleciyle karşı karşıya gelen Debola'nın vuruşunda kaleci Yusuf gole izin vermedi.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.