banner913
banner932
banner1012

Binatlı ile GG yenişemedi

banner1020

Erhan Şendur Antrenman Sahasında oynanan ve Evren Karademir, Yusuf Bakar ile Muftah Bayraktar hakem üçlüsünün yönettiği maç 2-2 berabere tamalandı

banner974
Binatlı ile GG yenişemedi

banner971

Niyazi ERGÜLEN

K-PET Süper Ligde takımlar ikinci devre hazırlıklarını aralıksız sürdürürlerken, hazırlık maçları ile de güçlerini sınıyorlar.

Binatlı ile Gençlik Gücü de dün hazırlık maçı yapan takımlar arasında yer alırlarken, maç sonunda yenişemediler. Binatlı Erhan Şendur Antrenman Sahasında oynanan ve Evren Karademir, Yusuf Bakar ile Muftah Bayraktar hakem üçlüsünün yönettiği maç 2-2 berabere tamamlandı.

Binatlı’nın gollerini denenmeye alınan 23 yaşındaki Kırgız golcü Gamiz, Gençlik Gücü’nün gollerini ise denenmeye alınan 24 yaşındaki Nijeryalı Philip kaydetti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.