banner913
banner932
banner1012

Bilekler bükülmedi

banner1020

3. Omaç Başat Halı Saha Turnuvası’nda ikinci hafta karşılaşmaları başlarken, A Grubu’nda oynanan iki karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı

banner974
Bilekler bükülmedi

banner971

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) 3. Omaç Başat Halı Saha Turnuvası’nda ikinci hafta karşılaşmaları önceki akşam A Grubu’nda oynanan maçlarla başladı. Türk Bankasını’nın sponsorluğunda, Telsim’in katkıları ile Gençlik Gücü Halı Sahası’nda yer alan turnuvanın A Grubu’nda oynanan iki karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.

A Grubu’nda gecenin ilk karşılaşması Yenidüzen Gazetesi ile Kıbrıs Gazetesi arasında oynandı. Yenidüzen’in ilk yarıyı 2-0 önde kapattığı karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna ağırlığını koyan Kıbrıs Gazetesi skoru 2-2’ye getirdi ve maç bu sonuçla tamamlandı. Bu skorla Yenidüzen Gazetesi 4, Kıbrıs Gazetesi ise 2 puana yükseldi.

Gecenin ikinci karşılaşmasında BRT ile NPN karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maçta NPN bir ara 3-1 ile skor üstünlüğünü ele alsa da BRT maçtan kopmayarak 4-3 öne geçti. NPN’nin kaydettiği golle maç 4-4’lük eşitlikle sonuçlandı. Bu skorla NPN ilk puanını hanesine yazdırırken BRT 2 puana yükseldi.

Turnuvada bugün B Grubu’nda tek karşılaşma oynanacak. Gençlik Gücü Halı Sahası’nda saat 20.00’de başlayacak maçta Diyalog Medya Grubu ile Arena Spor Kolik karşılaşacaklar. Havadis Gazetesi haftayı bay geçecek. Alınan sonuçlar, program ve puan durumu şöyle:

SONUÇLAR

A Grubu: Yenidüzen - Kıbrıs: 2-2

A Grubu: BRT – NPN: 4-4

BUGÜN (2 Kasım Perşembe)

B Grubu: Diyalog – Arena Spor Kolik (20.00)

Havadis Gazetesi (Bay)

A GRUBU     O         G         B         M        A         Y         AV      P

1. Yenidüzen           2         1         1         -          6         5         1         4

2. BRT                       2         -          2         -          8         8         0         2

3. Kıbrıs        2         -          2         -          6         6         0         2

4. NPN                      2         -          1         1         7         8         -1        1        

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.