banner913
banner932
banner1012

Bilekler bükülmedi

banner1020

Maçın ilk devresinde Yenicami, ikinci devresinde ise Gençler Birliği daha etkili oynadığı karşılaşmada, taraflar 2-2 berabere kalarak puanları paylaştılar

banner974
Bilekler bükülmedi

banner971

YER: Lefkoşa Atatürk Stadı

HAKEMLER: Mehmet Sezener, Mehmet Ekşici, Emine Yarkın

YENİCAMİ: Ozan, Ömer, Mehmet Göktaş, Cemal(DK 64 Eren), Salih, Ünal, Oshobe, Tansel, Mehmet Altın, John Okoli, John Ebuka.

GENÇLERBİRLİĞİ: Ali, Sinan(DK 60 Emir), Sercan, Yusuf, Mehmet Erol, Şenol, Ertan, İbrahim(DK 60 Mehmet Aylanç), Naemeka, Tom, Malik.

GOLLER: DK 6 John Ebuka, DK 21 Sercan kk(Yenicami). DK 64 Şenol, DK 83 Naemeka(Gençler Birliği).

K-PET Süper Lig’in 2 güçlü ekibi Yenicami ile Gençler Birliği arasında oynanan maçın ilk devresinde Yenicami, ikinci devresinde ise Gençler Birliği daha etkili oynarken, taraflar 2-2 berabere kalarak, birer puanı hanelerine yazdırdılar.

6.DK: Organize gelişen Yenicami atağında ceza alanı dışında yapılan güzel vuruş sonrasında kaleci Ali’nin müdahale yaptığı topu takip eden John Ebuka takımını öne geçiren isim oldu.1-0

8.DK: İbrahim Köse ile başlayan konuk Gençler Birliği atağında bu oyuncunun yaptığı ortada Naemeka’nın müsait durumda yaptığı vuruş üstten auta gitti.

21.DK: Cemal Yaşınses ile başlayan Yenicami atağında, bu oyuncunun yaptığı ortada Sercan’ın savunmada ters kafa vuruşu kendi filelerine gidince farkta ikiye çıkmış oldu.2-0

28.DK: Sağ kanattan aldığı topla ceza alanına giren Cemal’ın ortasında Tansel müsait durumda yaptığı vuruş sonrası topu dışarı gönderdi.

29.DK: Bu kez Tansel ile başlayan ev sahibi takım adağında Tansel’in ara pasında Cemal’ın müsait durumda yaptığı vuruş direğin üzerinden dışarı gitti.

39.DK: Mehmet Altın ile gelişen Yenicami kontra atağında ceza alanı içerisinde topla buluşan Cemal’ın müsait durumda vuruşu yandan az farkla dışarı gitti.

64.DK: Gelişen Gençler Birliği atağında Tom’un ortasında zor pozisyonda Şenol’un kafa vuruşu filelere gitti.2-1

72.DK: Sol kanattan gelişen Yenicami atağında Salih Güvensoy’un güzel ortasında bom boş pozisyonda John’un vuruşu direğin dibinden dışarı gitti.

78.DK: Gençler Birliği savunması arkasına atılan topa hareketlenen John Okoli’nin kaleci ile karşı karşıya pozisyonda vuruşunu Ali Aydemir önlemeyi başardı.

83.DK: Gençler Birliği takımının kazandığı serbest vuruşta, Emir’in kullandığı atışta Sertan’ın indirdiği topu Naemeka filelere gönderdi.2-2

90+3.DK: Gelişen Yenicami atağında Ömer’in sert ve düzgün vuruşunu kaleci Ali güzel önledi. Karşılaşmada başka pozisyon olmayınca iki takım haftayı birer puanla kapatmış oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.