banner913
banner932
banner1012

Bilal İyigün Sahası, 19 yıl sonra bakımda

banner1020

19 yıldır bakım-onarım yapılmayan Denizli Bilal İyigün Sahası, sulama sitemi dahil yeniden elden geçirilerek zemine ekim yapıldı

banner974
Bilal İyigün Sahası, 19 yıl sonra bakımda

banner971

Spor Dairesi Müdürlüğü, futbol sezonunun tamamlanmasıyla birlikte tüm bölgelerde başlattığı saha bakım-onarım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Daire bu bağlamda Batı bölgesi sahalarından olan Denizli Bilal İyigün Sahasını da bakıma aldı. Sahada da vertikat, delme ve kumlama işlemleri yapıldıktan sonra sahalara ara ekim yapılarak yeni sezona hazır duruma getirilecek.

Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu yaptığı açıklamada, saha bakım-onarım çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ve tüm bölgelerde aralıksız çalışmaların sürdüğünü belirterek, hedeflerinin yeni futbol sezonu öncesinde tüm sorunlu sahaların bu sıkıntılarını ortadan kaldırmak olduğunu vurguladı. Özellikle uzun yıllardır (19 yıldır) sahasında bakım-onarım yapılmayan Denizli Sahası’nın sulama sitemi dahil yeniden elden geçirilerek ekim yapıldığını da aktaran Değirmencioğlu, önümüzdeki hafta bu çalışmaların Mağusa bölgesinde de süreceğini ifade etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.