banner913
banner932
banner1012

Beşiktaş, Erzurum’da dondu kaldı

banner1020

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu ilk sınavında Beşiktaş deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a 3-2 mağlup oldu. Bu karşılaşmanın rövanşı 22 Ocak'ta Vodafone Park'ta oynanacak

banner974
Beşiktaş, Erzurum’da dondu kaldı

banner971

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk maçında Erzurum konuk ettiği Beşiktaş’ı, 3-2 mağlup ederek rövanş için avantaj elde etti. 

Ev sahibi BB Erzurumspor, karşılaşmanın 12. dakikasında Hasan Ayaroğlu'nun golüyle Beşiktaş karşısında 1-0 öne geçti.

Konuk ekip Beşiktaş, 35. dakikada KevinN'Koudou'nun ayağından bulduğu golle skora denge getirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Oltan Karakullukçu,  65. dakikada attığı golle BB Erzurumspor'u bir kez daha öne geçirdi.

88. dakikada Caner Erkin  ile Beşiktaş beraberliği yakalarken, 90+1 dakikada İbrahim Akdaş’ın golüyle Erzurumspor sahadan 3-2 galip ayrıldı. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.