banner913
banner932
banner1012

"Beklenmedik bir pozisyondayız"

banner1020

banner974
"Beklenmedik bir pozisyondayız"

banner971

Beşiktaş’ın başarılı file bekçisi Fabri, İspanyolların ünlü Marca gazetesine özel bir röportaj verdi.

Beşiktaş’ın kendisi için çok iyi bir deneyim olduğunu belirten Fabri, ''Bir fırsat doğmuştu ve ben de kariyerim adına önemli bir adım olduğunu düşündüm. Kupa kazanma fikri beni çekti'' ifadelerini kullandı.

“Taraftar sizin için gerçekten 12. adam mı?” sorusuna İspanyol kaleci, ''Evet, bu doğru. Ben bu ortamlara çok alışık değildim. Rakiplerin zorlandığını biliyorum. Bu ortamı çok az stadyumda her hafta görebilirsiniz'' yanıtını verdi.

Dinamo Kiev maçındaki gözyaşları hatırlatılan deneyimli futbolcu, ''Kendimi sahada en güçsüz hissettiğim anlardı. Taraftar her zaman yanımızdaydı ve 5 maçta yenilmemiştik. Kiev maçı felaket oldu. 6-0 kaybetmek utanç vericiydi'' itirafında bulundu.

Şampiyonlar Ligi'ndeki durumlarını da yorumlayan Fabri, ''Çok iyi 4 maç oynadık. Beklenmedik bir pozisyondayız ama sonuna kadar hak ettik.'' dedi.

Uzun yıllar Beşiktaş'ta oynamak istediğini de açıklayan başarılı kaleci ayrıca, ''Quaresma, Adriano, Pepe... Onları eskiden televizyonda görürdüm, onlara hayrandım. Şimdi ise hepsi takım arkadaşım'' ifadesini kullandı. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.