banner913
banner932
banner1012

Bekir’den, Karşıyaka’ya vize yok

banner1020

Karşıyaka, Ozanköy karşısında 2 kez öne geçmesine rağmen, Bekir’in gollerine engel olamayarak 1 puana razı oldu

banner974
Bekir’den, Karşıyaka’ya vize yok

banner971

Yer: Ergin Cemal Şahdur Stadı

Hakemler: Hüseyin Özkan, Sertan Aklın, Cem Öksüzoğulları

Karşıyaka: Şahin, Bayram Arıkhan, Olgun (Bayram Dağgül), Ertu, Mehmet, Hüseyin, Mustafa Kemal, Ahmet Çağer (Mustafa Mısırlısoy), Ahmet Can, Eyüp (Velat), Barış

Ozanköy: Feyyaz, Ali, Mustafa Çiçekli, Hasan Yanaroğlu(Hasan Basri), Muhammed Ali, Aksel, Murat, Bekir, Yulianov (Aytun), Nedim, Murat (Selçuk)

Goller: 3’ Mehmet, 82’ Bayram Dağgül (Karşıyaka), 65’ ve 85’ Bekir (Ozanköy)

Kırmızı Kart: Hüseyin (Karşıyaka)

K-PET Birinci Lig’de zirve mücadelesi veren 2 takımın maçında Karşıyaka, Ozanköy karşısında 2 kez öne geçmesine rağmen, Bekir’in gollerine engel olamayarak 1 puana razı oldu. Karşıyaka, Hüseyin’in kırmızı kart gördüğü maçı 10 kişi tamamladı.

Maçın ilk devresinde Mehmet Gürpınar’ın 3. dakikadaki golüyle 1-0 öne geçen Karşıyaka, devre sonuna kadar bu skoru korudu.

İkinci devrede biraz daha etkili olan Ozanköy, golcüsü Bekir’in 65’teki golüyle 1-1 eşitliği yakaladı. Oyunun son bölümü ise oldukça hareketli geçti. Karşıyaka, 82’de Mehmet Gürpınar’ın asistinde Bayram Dağgül ile bir kez daha öne geçti. Ancak maçta son sözü söyleyen Bekir, 85’te skoru 2-2’ye taşıyan golü atıp, skoru belirledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.