banner913
banner932
banner1012

Batıda gündem transfer

banner1020

Batı kulüpleri Yalova, Bostancı Bağcıl ve Denizli, kadrolarını güçlendirmek için transferde hareketlilik yaşıyor

banner974
Batıda gündem transfer

banner971

Niyazi ERGÜLEN

2017 – 2018 futbol sezonuna hazırlanan Batı kulüpleri transferlerle kadrolarını güçlendirmek için çalışmalar yürütüyorlar.

Süper Lig ekibi Yalova, Birinci Lig ekibi Bostancı Bağcıl ve BTM Birinci Lig ekibi Denizli transferde hareketlilik yaşıyorlar.

YALOVA, TÜRKİYE’Lİ ÖN LİBERO DENİYOR

Süper Lig ekibi Yalova, Beşiktaş alt yapısından yetişen ve Türkiye’nin birçok takımında forma giymiş olan 27 yaşındaki ön libero Burak Aybek’i denemeye aldı. Burak ile ilgili son kararı teknik direktör Derviş Kolcu verecek. Ayrıca denecek olan Brezilyalı forvet oyuncusu da önümüzdeki günlerde adaya gelecek.

BAĞCIL’DA LİSTE KABARIK

Bostancı Bağcıl, güçlü bir kadro kurmak için çalışmalar yürütürken Binatlı’dan Berkem Korbay ve Reşat Erkıvanç ile ilgileniyor. Berkem, Gönyeli’nin de gündeminde bulunuyor. Bağcıl, Küçük Kaymaklı’dan Serhan ile de prensipte anlaştı.

Bostancı Bağcıl, Alsancak Yeşilova’dan Cahit Solkanat, Ediz Çukurovalı ve Özgür Gül’ün transferlerini gerçekleştirmek için de girişimlerini sürdürüyor. Bu arada Yenicami ile antrenmanlara çıkan Özgür Gül’ün, bu takıma transfer olma durumu da ortaya çıktı.

ADNAN, DENİZLİ YOLCUSU

Süper Lig ekibi Binatlı’nın geçtiğimiz sezon zaman zaman kalesini koruyan kaleci Adnan Yıldız, yeni sezon öncesinde takımından affını istedi.

Düzenli oynayabileceği bir takıma transfer olmak isteyen Adnan, daha önce de formasını giydiği Denizli ile prensipte anlaştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.