banner913
banner932
banner1012

Başakşehir zorladı ama olmadı 2-2

banner1020

banner974
Başakşehir zorladı ama olmadı	  2-2

banner971

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ikinci maçında Medipol Başakşehir, İspanyol temsilcisi Sevilla'ya konuk oldu.
İlk karşılaşmada evinde rakibine 2-1 yenilen Medipol Başakşehir rakibi ile 2-2 berabere kalarak Şampiyonlar Lİgi'ne veda etti. M. Başakşehir yoluna UEFA Avrupa Liginde devam edecek.
İspanya'dan tur bileti alarak dönmek isteyen Medipol Başakşehir ilk yarıyı 17. dakikada Eljero Elia'nın golü ile 1-0 önde tamamladı. İkinci yarı baskısını arttıran Sevilla 52. dakikada Sergio Escudero skora denge getirirken, 75. dakikada Wissam Ben Yedder ile 2-1 üstünlüğü sağladı. Mücadelenin son bölümünde 83. dakikada Visca ile 2-2 eşitliği sağlayan M. Başakşehir aradığı kalan dakikalarda aradığı 3. golü bulamadı.
Bu sonucun ardından Sevilla Şampiyonlar Ligi gruplarına kaldı. İspanyol ekibine elenen Medipol Başakşehir ise yoluna UEFA Avrupa Ligi grup aşamasından devam edecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.