banner913
banner932
banner1012

Bariya, Aya’da buluştu

banner1020

Dilekkaya teknik adamı Ali İmam, görev yaptıkları takımlarda birçok başarıya imza attığı arkadaşları Asilkan Sadıkoğlu ve Şefki Emir ile Dilekkaya’yı da başarıya taşımaya çalışacak

banner974
Bariya, Aya’da buluştu

banner971

Necati KÜLAHLILAR

Futbolumuzun önemli isimlerinden Ali İmam, teknik adamlık görevini de yürütmeye devam ederken, Bölgeler Terfi Müsabakaları İkinci Ligde başarılı olmak isteyen Dilekkaya’yı başarıya taşımak için çalışıyor.

Ali İmam, gerek futbolculuğu gerekse de teknik adam olarak görev yaptığı kulüplerde birlikte mücadele ettiği tecrübeli sol kanat Asilkan Sadıkoğlu ve golcü Şefki Emir’i de Dilekkaya’nın kadrosuna kattı.

Özel hayatlarında da yakın dost olan başarılı üçlü, görev yaptıkları takımlarda birçok başarıya imza atmışlardı. Dilekkaya geçtiğimiz sezon son anda terfi etmeyi başaramadığı Bölgeler Terfi Müsabakaları Birinci Lige terfi etmeyi hedefleyecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.