banner913
banner932
banner1012

Barça Griezmann’da ısrarcı

banner1020

Uzun süredir peşinde olduğu Fransız yıldız Griezmann’ı kadrosuna katmayı planlayan Barcelona'nın bu transferi bitirmesi an meselesi

banner974
Barça Griezmann’da ısrarcı

banner971

Bu sezon La Liga’da şampiyon olmasına rağmen Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Liverpool’a elenerek hayal kırıklığı yaratan Barcelona transfer için kolları erken sıvadı.

Önümüzdeki sezon için Ajax’tan De Jong’u transfer etmesinin ardından De light’ı da gözüne kestiren Barcelona yönetiminin hedefindeki bir sonraki oyuncunun Griezmann olması bekleniyor.

Neymar’dan sonra bir türlü verim sağlayamadığı hücum bölgesinde istikrarlı bir performans gösteremeyen Coutinho, sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan ve düzensiz yaşamıyla eleştirilerin hedefi haline gelen Dembele’yi göndererek kaynak yaratma arayışına giren Katalan ekibi, uzun süredir peşinde olduğu Griezmann’ı ikna etmeyi başardı.

İspanyol basınında yer alan haberlere göre Fransız yıldızın sözleşmesinde bulunan 120 milyon euro’luk serbest kalma maddesini kullanmayı planlayan Barcelona yönetimi 5 yıllık bir sözleşme imzalamayı hedefliyor.

Atletico Madrid’de vergiler hariç 23 milyon euro gibi bir maaş alan Fransız yıldız maaşında da indirime gitmeyi kabul etti.

Gelecek sezon 3 kupa hedefiyle yola çıkmayı hedefleyen Katalan ekibi taraftarlarının gönlünü bu şekilde almayı planlıyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.