banner913
banner932
banner1012

Bankalarda heyecan artıyor

banner1020

13. Aykut Zeki Müderrioğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”, oynanan karşılaşmalar ile devam ederken, heyecan da artıyor

banner974
Bankalarda heyecan artıyor

banner971

Türk Bankası tarafından düzenlenen “13. Aykut Zeki Müderrioğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”, geçtiğimiz Salı akşamı oynanan üç karşılaşma ile devam etti. 
Filelerin 22 kez havalandığı turnuvanın 2. gününde Kıbrıs Vakıflar Bankası, Asbank ve Capital Bank sahadan galip ayrılan takımlar oldu. 
A Grubu'nda Kıbrıs Vakıflar Bankası-Türkiye Garanti Bankası, Asbank-Creditwest Bank karşı karşıya geldi. Kıbrıs Vakıflar Bankası, zorlu ve çekişmeli geçen mücadele sonrasında Türkiye Garanti Bankası'nı 2-1'lik skorla mağlup etti. Aynı grupta oynanan ikinci mücadelede ise Asbank, Creditwest Bank'a karşı 3-2'lik üstünlük sağlayarak turnuvaya galibiyetle başladı.
Capital Bank çok farklı
C Grubu'nda ise tek maç oynandı. Türkiye İş Bankası ile Capital Bank'ı karşı karşıya getiren mücadele farklı skorla sonuçlandı. Capital Bank, rakibi Türkiye İş Bankası'nı 12-2'lik skorla mağlup ederek, şu ana kadar turnuvada en farklı skorla galip gelen takım oldu.
13. Aykut Zeki Müderrisoğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası'nda 14 Eylül Perşembe akşamı üç maç oynanacak. B Grubu'nda saat 19.00'da Limasol Türk Kooperatif Bankası-TC Ziraat Bankası, saat 20.00'de Novabank-Türkiye Ekonomi Bankası karşı karşıya gelecek. C Grubu'na iyi bir başlangıç yapan Near East Bank, ikinci maçında İktisat Bankası ile karşı karşıya gelecek. Bu mücadele ise saat 21.00'de başlayacak.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.