banner913
banner932
banner1012

Baf’ın transfer rotası Yalova

banner1020

Baf Ülkü Yurdu yeni sezonda başarısını artırmak için transfer girişimlerine şimdiden başlarken, rotasını K-PET Süper Lig’den düşen bölge kulübü Yalova’ya çevirdi

banner974
Baf’ın transfer rotası Yalova

banner971

Niyazi ERGÜLEN

K-PET Süper Lig’de başarılı bir sezonu geride bırakan Baf Ülkü Yurdu yeni sezonda başarısını artırmak için transfer girişimlerine şimdiden başlarken, rotasını K-PET Süper Lig’den düşen bölge kulübü Yalova’ya çevirdi.

Baf Ülkü Yurdu, serbest transfer hakları bulunan Yalova kalecisi İrfan Özbay ve orta sahanın etkili ismi Buğra Barın ile ilgilenirken, Küçük Kaymaklı’da forma giyen Yalova’nın eski futbolcusu Yusuf Özbahar’ı da transfer listesine aldı. Baf Ülkü Yurdu, kalecisi Erdoğan’ın, Türkiye’den transfer teklifleri almasının üzerine kaleci İrfan’ı kadrosuna katmak isterken, orta sahasındaki alternatifleri artırmak için de Buğra ve Yusuf’u, transfer etmeye çalışacak.

Baf Ülkü Yurdu’nda yapılacak olan genel kurulda seçilecek olan yeni başkan ve yönetimin, göreve gelir gelmez, transferleri sonlandırması bekleniyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.