banner913
banner932
banner1012

Baf 'tan iyi sinyaller gelmiyor

banner1020

Baf Ülkü Yurdu'nda camianın yeterli ilgisinin olmamasından dolayı transferde beklenen etkinliğin gösterilememesi, Orhan Başarı ve Niyazi Özekmekçi'yi istifa aşamasına getirdi

banner974
Baf 'tan iyi sinyaller gelmiyor

banner971

Niyazi ERGÜLEN

K-PET Süper Lig'de iyi bir sezonu geride bıraktıktan sonra Felix gibi geçen sezonun en iyi futbolcusunu, Arif'i ve İltaç'ı kaybeden Baf Ülkü Yurdu'ndan iyi sinyaller gelmiyor.

Kaleci İrfan'ı, BTM'de İbrahim Hatay ve Okan Gün'ü kadrosuna katmasına rağmen transferde daha etkili isimlerle henüz anlaşma sağlanamaması yönetici Orhan Başarı ve antrenör Niyazi Özekmekçi'yi istifa aşamasına getirdi.

Henüz genel kurulun gerçekleştirilmemesine rağmen Baf Ülkü Yurdu camiasından kulübe yeterli desteğin gelmediğinden şikayetçi olan başarılı ikilinin, ilerleyen günlerde istifayı gündeme alabilecekleri öğrenildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.