banner913
banner932
banner1012

Baf salladı ama yıkamadı

banner1020

Baf Ülkü Yurdu, Doğan Türk Birliği deplasmanında rakibine oranla daha iyi oynamasına rağmen beraberliğe razı oldu. Konuk ekip soldan Azat, sağdan ise Felix ile etkili oldu. Form düşüklüğü yaşayan Doğan Türk Birliği ise 1 puana duacı oldu. Maçta Joseph’in ceza sahasında düşürülmesine devam kararı verilmesi Baflıları çileden çıkardı

banner974
Baf salladı ama yıkamadı

banner971

Stad: Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı

Hakemler: Ali Özer, Cemal Sakallı, Sertan Alkın

DTB: Ozan, Hasan Kanlı (Ahmet Saygı), Ahmet Sönmez, Rahemm, Quincy, Tunahan (Ahmet Çağer), Koral, Aydın, Razaq,Kenan, Selim (Ahmet Coşkun)

BÜY: Erdoğan, Mustafa, Joseph, Felix, Laval, Ahmet Hatay,Fikri, Hüseyin Hürben, Azat, Hamis (İltaç), Hasan(Berk)

Goller: 49.Dk Hamis (BÜY), 54.Dk Quincy (P) (DTB)

K-Pet SüperLig’in 13.haftasında karşı karşıya gelen DTB ile BÜY arasındaki mücadeleden galip çıkmadı. DTB sadece iki puanı değil lider olma şansını da böylelikle yitirmiş oldu.

2.Dk: BÜY atağında Joseph sağdan topu ceza sahasına ortaladı. Hasan arka direkte vuruşunu yaptı ancak top yan ağlarda kaldı.

4.Dk: BÜY atağında Felix sağ çaprazdan rakip kaleye yöneldi ve vuruşunu yaptı ancak top dışarıya gitti.

19.Dk: BÜY atağında Azat sol çaprazdan sert bir şut çıkardı ancak top yan ağlarda kaldı.

28.Dk: DTB atağında ceza sahası içerisinde topla buluşan Aydın sol çaprazdan vuruşunu yaptı ancak kaleci Erdoğan gole izin vermedi.

32.Dk: BÜY atağında ceza sahası içerisinde topla buluşan Joseph'in vuruşunda top direğin dibinden dışarıya gitti.

35.Dk: DTB atağında sağ çaprazda topla buluşan Razaq vuruşunu yaptı ancak top üstten dışarıya gitti.

49.Dk: BÜY atağında Hasan soldan topu ceza sahasına ortaladı. Hamis bomboş pozisyonda kafa vuruşunu yaparak topu filelere gönderdi. DTB 0-1 BÜY

51.Dk: DTB'de köşe atışını kullanan Kenan topu ceza sahasına ortaladı. Hasan Kanlı'nın kafa vuruşunda top az farkla dışarıya gitti.

54.Dk: DTB"nin kullandığı köşe atışında Ahmet Hatay topa elle müdahale edince hakem Ali Özer penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Quincy topu filelere gönderdi. DTB 1-1 BÜY

71.Dk: DTB atağında Kenan ceza sahası dışından sert vurdu ancak kaleci Erdoğan topu kornere çeldi.

78.Dk:  BÜY kontra atağında Felix soldan topu rakip yarı alana taşıdı ve geriden bindiren İltaç'a pasını verdi. İltaç'ın vuruşunda kaleci Ozan topu kornere çeldi.

90+1.Dk: BÜY atağında Joseph'in pasıyla topla buluşan Azat'ın pozisyonunda DTB savunması ofsayt beklentisiyle durunca Azat rakibinden sıyrılıp bir anda  kaleci Ozan ile karşı karşıya kaldı ve vuruşunu yaptı ancak top dışarıya gitti. Kalan dakikalarda gol olmayınca iki takım da birer puanla yetindi.  Bu sonuçla Doğan Türk Birliği puanını 24'e, Baf Ülkü Yurdu ise 18'e yükseltti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.