banner913
banner932
banner1012

Baf rahat yerde bitirmek istiyor

banner1020

Batı bölgesinin Süper Lig’deki temsilcilerinden Baf Ülkü Yurdu, sezonu rahat bir yerde bitirmek amacıyla yeni sezona hazırlanıyor

banner974
Baf rahat yerde bitirmek istiyor

banner971

Niyazi Ergülen

Baf Ülkü Yurdu(BÜY) sezona güçlü girip, sezonu rahat bir yerde bitirmek amacıyla yeni sezona hazırlanırken yeni transferler yapıp takımını güçlendirmeyi hedefliyor.

BÜY teknik direktörü Kemal Yürekli’nin yardımcısı Niyazi Özekmekçi yeni sezon hazırlıkları ile ilgili yaptığı açıklamada, haftanın altı günü çalıştıklarını, hazırlık maçlarında oynadıkları oyundan memnun kaldıklarını söyledi.

Genç futbolculardan oluşan bir kolej takımı olduklarını açıklayan Özekmekçi, forvet, sol kanat, stoper ve kanat adamı olmak üzere, 4 yerli futbolcu transferi yaparak lige renk katacaklarını belirtti. Özekmekçi, “Hedefimiz sezonu rahat bir yerde ligi bitirmektir derken, bu hedefe ulaşmak içind e iyi çalışarak, hazırlıklarını sürdürdüklerini, söyledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.