banner913
banner932
banner1012

Aytaçlı günlere doğru

banner1020

banner974
Aytaçlı günlere doğru

banner971

İsmet KARAOSMAN

Merit Alsancak Yeşilova, sezonun ilk 4 haftasından 4 puan çıkarıp beklentilerin uzağında kalınca teknik direktör değişikliğine gitti.

2018-2019 Sezonun 2. yarısında takıma dahil olan ve kulübe tarihinin en başarılı sezonunu yaşatan Toygar Davulcu ile karşılıklı olarak anlaşarak, yollar ayrıldı. Toygar Davulcu yönetiminde geçtiğimiz sezon ligi 4. bitiren Merit Alsancak Yeşilova'da yaşanan motivasyon düşüklüğünün kulübe zarar vermemesi adına yapılan görüşmeler doğrultusunda yollar ayrıldı. Redif Nurel başkanlığındaki Merit Alsancak Yeşilova yönetimi, teknik direktörlük için girişimlere başlarken, Bülent Aytaç'a teklif götürdü. Taraflar arasında yapılacak görüşmeler olumlu sonuçlanırsa, Bülent Aytaç takımın yeni teknik direktörü olacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.