banner913
banner932
banner1012

Avrupa Şampiyonası’nda tarihi başarı

banner1020

Futboltenisi Avrupa Şampiyonası’nda tarihi başarılara imza atan sporcularımız, bayanlar tekli, ikili ve üçlü kategorilerinde Avrupa ikinciliği, ikili mix kategorisinde ise Avrupa üçüncülüğü elde etti

banner974
Avrupa Şampiyonası’nda tarihi başarı

banner971

Romanya'nın Bükreş'e bağlı Izvorani Sydney 2000 Olimpiyat evinde gerçekleştirilen XIII. Futboltenisi Avrupa Şampiyonası’nda Bayanlar tekli,ikili ve üçlü kategorilerinde Avrupa ikinciliği,ikili mix kategorisinde ise Avrupa üçüncülüğü elde ettik.

Sporcular elde edilen büyük başarıyı KKTC’de bir ilki gerçekleştirerek FIFTA başkanlığı görevini yapan Şevket Songur'a armağan ettiler.

Büyük başarının oluşmasında hiçbir karşılık beklemeden özveri ile çalışan Teknik Menajer Hişam Tarazi, antrenör Makbule Nurtunç, sporcular Ayşe Mullacuma, Zehre Borazancı, Zeliha Ersöz, Cemre Kara, Mehmet Aksunlar, Süleyman Devecioğlu, Talat Nurtunç, Erol Adem, Doğukan Doğu ve Yunus Cildan ile FIFTA hakemi Katriye Kontosoğlu, elde edilen başarıdan dolayı büyük gurur yaşadılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.