banner913
banner932
banner1012

Avcı tutacak, Melhem atacak

banner1020

BTM İkinci Lig kulüplerinden Haspolat’ın yeni transferleri, kaleci Hasan Avcı ile forvet Hüseyin Melhem, yeni sezonda takımlarına şampiyonluk hediye etmeyi hedefliyorlar

banner974
Avcı tutacak, Melhem atacak

banner971

İsa TABAK

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) 2. Ligi'nde 2019-2020 sezonunun başlama tarihi belirsizliğini koruyor.

Ligde mücadele edecek takımlardan olan Haspolat da şampiyonlukta iddialı olmayı hedeflerken önemli transferlerle de kadrosunu güçlendirmişti.
Deneyimli teknik direktor Hişam Tarazi’nin çalıştırdığı BTM İkinci Lig kulüplerinden Haspolat’ın 2 yeni transfer kaleci Hasan Avcı ile forvet Hüseyin Melhem, yeni sezonda takımlarına şampiyonluk hediye etmeyi hedefliyorlar. Kaleci Hasan Avcı kurtarışları, forvet Hüseyin Melhem ise golleriyle yeni takımlarına katkı koyacaklar.

5. Grupta Alayköy, Demirhan, Ağırdağ Boğaz, Bahçeli ve Pınarbaşı ile mücadele edecek olan Haspolat, ilk haftada Pınarbaşı ile karşılaşacak.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.