banner913
banner932
banner1012

Avantaj Baf ve MTG’de

banner1020

U17 Ligi'nde yarı final ilk maçları sonunda Çetinkaya’yı 1-0 mağlup eden Baf Ülkü Yurdu ile deplasmanda Yenicami ile berabere kalan Mağusa Türk Gücü avantaj elde ettiler. Baf Ülkü Yurdu – Çetinkaya maçı sonrasında olaylar çıktı

banner974
Avantaj Baf ve MTG’de

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen U17 Ligi'nde yarı final ilk maçları oynandı. Baf Ülkü Yurdu, Çetinkaya, Yenicami ve Mağusa Türk Gücü takımları rakiplerini eleyerek adlarını yarı finale yazdırmışlardı.

Yarı final eşleşmelerinde Baf Ülkü Yurdu – Çetinkaya, Yenicami ile de Mağusa Türk Gücü arasındaki ilk karşılaşmalar dün oynanırken, Çetinkaya’yı 1-0 mağlup eden Baf Ülkü Yurdu ile deplasmanda Yenicami ile berabere kalan Mağusa Türk Gücü ilk maçlar sonunda avantaj elde ettiler.

Bu arada Baf Ülkü Yurdu – Çetinkaya maçı sonrasında bir taraftarın kaşı yarılırken, kavga polis karakolunda sonuçlandı.

Yenicami – Mağusa Türk Gücü 1-1

Baf Ülkü Yurdu – Çetinkaya  1-0

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.