banner913
banner932
banner1012

Atletico Madrid'den FIFA'ya Griezmann tepkisi

banner1020

Yılın en iyi futbolcusu adayları arasında gösterilmeyen Griezmann'ın kulübü Atletico Madrid'den FIFA'ya tepki geldi. Yıldız oyuncusunun 3 kupa ile verdiği bir fotoğrafı paylaşan Madrid temsilcisi, "Fazla söze gerek yok" notunu paylaştı

banner974
Atletico Madrid'den FIFA'ya Griezmann tepkisi

banner971

Bu yıl, önce UEFA Avrupa Ligi ardından Fransa Milli Takımı'yla Dünya Kupası ve son olarak UEFA Süper Kupası sevinci yaşayan Antonie Griezman, hayal kırıklığı yaşıyor.

Fransız golcünün, FIFA tarafından yılın futbolcusu adayları arasında gösterilmesi bekleniyordu. Ancak, Atletico Madrid'in yıldızı, 2018'in kupa avcısı Griezman, yılın en iyi futbolcusu adayları arasında gösterilmedi.

FIFA, Cristiano Ronaldo, Luka Modric ve Muhammed Salah'ı yılın futbolcusuna aday gösterince Atletico Madrid kulübü ilginç bir tepki ortaya koydu.

Futbolcusunun 3 kupa ile verdiği bir fotoğrafı paylaşan Madrid temsilcisi, "Fazla söze gerek yok" notunu takipçileriyle paylaştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.