banner913
banner932
banner1012

Atatürk’ü anma maçı oynanıyor

banner1020

Namık Kemal Lisesi ile Dr.Fazıl Küçük Endüstri Meslek Lisesi arasında Dr.Fazıl Küçük Stadı’nda, Atatürk’ü anmak için düzenlenmek istenen futbol karşılaşması ile ilgili olumlu gelişmeler olurken, maçın bu akşam oynatılması kararlaştırıldı

banner974
Atatürk’ü anma maçı oynanıyor

banner971

Namık Kemal Lisesi ile Dr.Fazıl Küçük Endüstri Meslek Lisesi arasında Dr.Fazıl Küçük Stadı’nda, Atatürk’ü anmak için düzenlenmek istenen futbol karşılaşması ile ilgili olumlu gelişmeler oldu.

Gazetemizde dün konuyla ilgili yayınlanan haberden sonra yaşanan gelişmelerle ilgili Dr.Fazıl Küçük Endüstri Meslek Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni olan teknik direktör Eralp Şerifoğlu’nun yeni açıklamaları şöyle:

“Dünkü paylaşımımda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı haftasında Namık Kemal Lisesi - Dr. F.Küçük End.Meslek Lisesi Futbol karşılaşmasıyla ilgili saha sorunu yaşandığını dile getirmiştim..
Dün yönetenlerimiz arasında diyalog kurulmuş, iletişim ve çalışmalar sonucunda gençlerimize Ata'larını anma adına çok güzel bir maç ortamı yaratılarak sorun gidermiştir. Emeği geçen herkese iki okul öğretmenleri ve öğrencileri adına teşekkür ederiz.

Tüm Mağusa halkını bu akşam, Dr.Fazıl Küçük Stadı’nda saat 19:00 başlayacak NKL –Dr FKEM Lisesi, Atatürk Anı Futbol maçına davet ederiz. Yaşasın Cumhuriyet.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.