banner913
banner932
banner1012

Atatürk'ü anmaya zemin engeli

banner1020

19 Mayıs etkinlikleri çerçevesinde, Namık Kemal Lisesi ile Dr.Fazıl Küçük Endüstri Meslek Lisesi arasında Atatürk'ü anmak için Dr.Fazıl Küçük Stadı’nda düzenlenmek istenen maça, zeminin bozulacağı gerekçesiyle izin verilmedi

banner974
Atatürk'ü anmaya zemin engeli

banner971

Necati KÜLAHLILAR

Namık Kemal Lisesi ile Dr.Fazıl Küçük Endüstri Meslek Lisesi arasında Dr.Fazıl Küçük Stadı’nda, Atatürk’ü anmak için düzenlenmek istenen futbol karşılaşmasına izin verilmedi.

Dr.Fazıl Küçük Endüstri Meslek Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni olan futbolumuzun önemli teknik direktörlerinden Eralp Şerifoğlu, gerekli iznin verilmemesinden sonra facebook sosyal paylaşım sitesinden olaya tepki gösterdi. Eralp Şerifoğlu’nun açıklamaları şöyle:

“İlgili Makama.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde öğretmen ve sporcu öğrencilerimizin isteğiyle Mağusa'nın iki köklü ve futbolda başarılı iki okulu, ( Namık Kemal Lisesi: Şampiyon- Dr.Fazıl Küçük Endüstri Meslek Lisesi- 3.cü) Atamız’ı anmak için futbol maçı organize ettik. Yanlış yapmışız!
Bu sıcak günlerde kapalı tribünü olan ve törenleri yaptığımız Dr.Fazıl Küçük Stadyumu’nda, 5 Haziran’da başlayacak Conifa Turnuvası gerekçe gösterilerek maç oynamamıza izin verilmedi!  Kendi Bayramlarında, gençlerimiz bu sahaları kullanamayacaksa, bir maçla bu sahanın zemini bozulacaksa, gençlerimize değerlerini ve Milli bayramlarımızın önemini nasıl açıklayacağız? Saygılarımla”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.