banner913
banner932
banner1012

Aslan zirveyi sevdi

Galatasaray yoluna kayıpsız devam ediyor. Konuk ettiği Sivasspor'u Tolga Ciğerci (2) ve Bafetimbi Gomis'in golleriyle deviren sarı-kırmızılılar zirvedeki yerini korudu. 4'er gole ulaşan Tolga ve Gomis gol krallığı listesinde ilk sıraya yerleşti

banner974
Aslan zirveyi sevdi

banner971

 Yenilenen kadrosuyla Süper Lig’e 2’de 2 yaparak başlayan Galatasaray, 3 puanı bulunan Demir Grup Sivasspor’u konuk etti.

Kapalı gişe Türk Telekom Stadyumu’ndaki mücadeleye Galatasaray beklendiği gibi rakip sahada baskıyla başladı. Sarı-kırmzılılar kale önünde yaptığı presle Sivasspor’un oyun kurmasını engellerken, konuk ekip ise özellikle Fernando’ya özel önlem alarak Galatasaray’ın ileri uçta rahat çoğalmasını engelledi.

GOL! Galatasaray sabırla aradığı golü 41. dakikada yakaladı. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Younes Belhanda ortasını arka direğe yaptı, yükselen Serdar Aziz kafayla pasını Bafetimbi Gomis'e aktardı. Gomis bekletmeden kafasıyla altıpas içindeki Tolga Ciğerci'nin önüne bıraktı ve 25 yaşındaki orta saha oyuncusu takımını öne geçirdi.

Galatasaray ikinci 45 dakikaya da arzulu başladı. Sarı-kırmızılılar, Bafetimbi Gomis ile rakip fileleri havalandırdı ancak ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı. Birkaç dakika sonra sonra Younes Belhanda kendi sürüklediği atakta kaleci ile karşı karşıya kaldı ancak kötü vuruş gol getirmedi.

GOL! Dakikalar 71’i gösterirken Seyrantepe bir kez daha gol sesiyle ayaklandı. Sol kanatta Younes Belhanda'dan aldığı pasla hareketlenen Martin Linnes rakibinden şık bir şekilde sıyrılıp ceza sahasına girdi, pasını ceza yayına doğru aktardı. Tolga Ciğerci topun gelişine çok güzel vurdu ve topu ağlarla buluştu. Lucescu tarafından milli takım kadrosuna çağırılan Tolga Ciğerci ligde 4. golünü kaydetti.

GOL! Galatasaray, 83. dakikada Sivasspor'un umutlarını tam anlamıyla bitirdi. Elle müdahale sonrası hakem Ali Palabıyık penaltı noktasını gösteridi ve topun başına geçen Bafetimbi Gomis kaleci ve topu ters köşelere göndererek takımını iyice rahatlattı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.