banner913
banner932
banner1012

Aslan kendine geldi

banner1020

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Kayserispor'u 3-0 mağlup ederek 3 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşadı. Galatasaray'ın 2 golünü atan Onyekuru maça damga vuran isim oldu

banner974
Aslan kendine geldi

banner971

Kötü günler geçiren Galatasaray, Kayserispor deplasmanında rahat bir nefes aldı.

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanan Galatasaray, Onyekuru ile 17. dakikada 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. 74'te bir kez daha sahneye çıkan Onyekuru, farkı 2'ye çıkardı: 0-2

Kayserispor'da Lopes 82. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımı 10 kişi bıraktı. Bu dakikadan sonra daha rahat bir oyun sergileyen Galatasaray, Ömer Bayram ile 88. dakikada skoru 3-0 yaptı.

Kalan sürede başka gol olmadı ve Galatasaray, Kayseri deplasmanından 3 puanla ayrıldı. 

3 maç sonra galibiyet sevinci yaşayan Galatasaray, bu sonuçla puanını 23'e çıkardı ve lider Medipol Başakşehir arasındaki 4 puanlık farkın daha da açılmasına izin vermedi. Kayserispor ise 12 puanda kaldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.