banner913
banner932
banner1012

Aşırı sevincin cezası 2 maç

banner1020

Hamitköy - Göçmenköy U21 Bölgesel Lig Batı Grubu maçında son dakikalarda gelen galibiyet golü sonrasında büyük sevinç yaşayan ve sahadan atılan Hamitköy U21 Takımı antrenörü Hamdi Öğütçü'ye 2 maç ceza verildi

banner974
Aşırı sevincin cezası 2 maç

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Tahsin Mertekçi Kıbrıs Kupası maçları ve U21 Bölgesel Lig Batı Grubu'nda oynanan Hamitköy - Göçmenköy maçları ile ilgili kararlar aldı.

Disiplin Kurulu'nun aldığı kararlar sonrasında son dakikalarda gelen galibiyet golü sonrasında büyük sevinç yaşayan ve sahadan atılan Hamitköy U21 Takımı antrenörü Hamdi Öğütçü'ye 2 maç ceza verildi. Aynı maçta gördüğü sarı kartla 4 sarı kart cezalısı durumuna düşen Hamitköy U21 Takımı futbolcusu İbrahim Güler ise Denizli maçında forma giyemeyecek.

Tahsin Mertekçi Kıbrıs Kupası maçında sahadan atılan Yenicami yardımcı antrenörü Özgü Bayraktar ise 1 maçla cezalandırıldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.