banner913
banner932
banner1012

Arıkhan’a ibretlik ceza

banner1020

banner974
Arıkhan’a ibretlik ceza

banner971

K-Pet 1. Lig'in 6. haftasında Karşıyaka ile Yalova arasında oynanan mücadelede Karşıyaka takımının yardımcı antrenörü Halil Arıkhan’ın yardımcı hakem Mehmet Volkan Çelik’i darp etmesi nedeniyle maç yarıda kalmıştı.

Karşıyaka yardımcı antrenörünün mücadelenin yan hakemi Mehmet Volkan'ı darp etmesi ile saha karışmış karşılaşmanın hakemi Kerem Eran mücadeleyi tatil etmişti.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu yönettim kurulu, maçı 3-0 Yalova’nın kazandığı kararını almıştı. Az önce ise toplantısını tamamlayan Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu, geçmişte kulüp başkanlığı da yapmış olan Halil Arıkhan’a ibretlik bir ceza verdi. Disiplin Kurulu, Halil Arıkhan’ı 23 ay ile cezalandırdı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.