banner913
banner932
banner1012

Arda bir döndü, pir döndü

banner1020

Göçmenköy siftahı, kendisi gibi haftaya galibiyetsiz giren Kaya Mehmetçik karşısında yaparken sakatlığı atlatıp sahalara dönen Arda, takımına ilk galibiyeti getiren golü attı

banner974
Arda bir döndü, pir döndü

banner971

Yer: Göçmenköy stadı                                                                                                               

Hakemler: Emre Öztaşlı, Sabriye Atakoglu, Olgun Canik.                                                   

Göçmenköy: Okan, Sabri, Cemal, Mustafa, Umut, Rifat, Beytullah, Ali, Arda, Burak, Suat(Mevlut)                                                                                         

Kaya Mehmetçik: Çayan, Halil, Murat, Rıdvan(Enver), Stelıos, Mehmet Turgut,(Hasan Aktaş),Mehmet Çil, Barış Dağ(Mahmut Amasyalı), Ugurcan, Çağrı, Mehmet Sin                      

Kırmızı kart: 90+2 Halil Türen Kaya Mehmetçik.  7

ol: dk 19 Arda Göçmenköy.

 

K-PET Birinci Lig’de Göçmenköy ile Kaya Mehmetçik arasında oynanan karşılaşmada Arda ile gülen Göçmenköy ilk 3 puanının sahibi olurken, Kaya Mehmetçik kötü gidişe dur diyemedi.

Karşılaşma iki takımın da orta alan mücadelesi şeklinde başladı ancak 19 dakikada gelişen Göçmenköy atağında Arda topu filelere gönderdi ve Göçmenköy 1-0 öne geçti. 35.dk köşe vuruşundan gelen topa Çağrı’nım vuruşunda top auta gitti ve ilk yarı 1-0 Göçmenköy’ün üstünlüğünde son buldu.

İkinci yarıya Kaya Mehmetçik etkili başlayan taraf oldu. Rıdvan’ın topu taşıyarak yaptığı ortaya müsait pozisyonda Mehmet Çil vurdu. Ancak top dışarı gitti. 72.dk Mehmet Çil tüm Göçmenköy defansını ve kaleci Okan’ı da geçerek yaptığı vuruşu çizgi üzerinden Umut çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Göçmenköy maçı 1-0 kazanarak ligdeki ilk 3 puanını aldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.