banner913
banner932
banner1012

Arabacıoğlu: Velat bizim futbolcumuzdur

banner1020

Gönyeli kulüp başkanı Ömer Arabacıoğlu, bonservisi kendilerinde olan futbolcu Velat Çelik’i, Karşıyaka’nın Ortaköy’e kiralanmasının yanlış olduğunu açıklarken, Velat’ın kendi futbolcuları olduğunu söyledi

banner974
Arabacıoğlu: Velat bizim futbolcumuzdur

banner971

Necati KÜLAHLILAR

K-PET Süper Lig ekiplerinden Gönyeli’nin kulüp başkanı Ömer Arabacıoğlu, bonservisi kendilerinde olan futbolcu Velat Çelik’i, Karşıyaka’nın, Ortaköy’e kiralamasına ve buna izin veren Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na tepki gösterdi.

Ömer Arabacıoğlu’nun konu ile ilgili açıklaması şöyle:

“Velat Çelik bizim sözleşmeli futbolcumudur. Sözleşmesi Ağustos 2019’da sona erecek olan Velat’ı biz 1 seneliğine Karşıyaka’ya kiraladık. Ancak Karşıyaka futbolcumuzu bize sormadan Ortaköy’e kiraladı. Sözleşmesi olan bir oyuncu nasıl başka kulübe verilir. Bu ciddiyetsizliktir. Küçük Kaymaklı maçından sonraki şikayetimizin gündeme getirilmemesi de ciddiyetsizliktir. Gönyeli olarak ciddi bir ciddiyetsizlik ve adaletsizlikle karşı karşıyayız.

Ben Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’ndan 16 takıma da aynı ciddiyetle ve eşitlikle yaklaşmasını talep ediyorum. Biz Velat’ın yeniden bize iade edilmesini, bu yolsuzluğu yapanların da görevden el çektirilmesini istiyoruz. Mağduriyetimizin maddi anlamda da giderilmesini istiyoruz. Bu konuda Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na 28 Mart’ta dilekçe yaptık. Ancak dilekçemize henüz yanıt almadık.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.