banner913
banner932
banner1012

Ara transferde son gün

banner1020

Bugün atılacak olan son imzalar ile kiralık ve yabancı futbolcular, yeni kulüplerine transfer olacaklar

banner974
Ara transferde son gün

banner971

Necati KÜLAHLILAR

Futbolda ara transfer dönemi bugün tamamlanacak. Bugün atılacak olan son imzalar ile kiralık ve yabancı futbolcular, yeni kulüplerine transfer olacaklar.

JOEL RESMEN DTB'NDE

Doğan Türk Birliği, geçtiğimiz hafta anlaşma sağladığı Joel'e imza attırdı. Dün KTFF'nda düzenlenen imza töreninde imza atan golcü futbolcu resmen DTB'li oldu. İmza töreninde Başkan Bayar Piskobulu da hazır bulundu.

HARİS VE MBELE, ÜLKÜ YURDU'NDA

Baf Ülkü Yurdu, hücum hattını Kıbrıslı Rum oyuncu Haris ve Kongolu kanat oyuncusu Mbele ile güçlendirdi. 34 yaşında olan Larnakalı Haris forvet arkasında görev alırken, Mbele ise her iki kanatta da oynayabilme yeteneğine sahip bulunuyor. Kırmızı yeşilliler 2 oyuncuya dün Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'nda imza attırdı.

EMEKA VE YUSUF BEYAZİ İMZALADI

Gençler Birliği, Emeka ve Yusuf Beyazi’ye dün resmi imzaları attırdı. Kırmızı siyahlılar, Yunus’u ise Maraş’a verdi .

K-Pet 1. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Maraş ara transfer döneminin tamamlanmasına saatler kala yapmış olduğu iki transfer ile kadrosunu güçlendirdi. Gençler Birliği’nden Yunus Kalaycı ile Serdarlı’dan Hasan Şemmedi’yi kiralık olarak transfer etmeyi başardı.

SABRİ YENİDEN GÖNYELİ’DE

Gönyeli tecrübeli futbolcu Sabri Selden’i yeniden kadrosuna attı. Dün kiralık olarak imza atan Sabri’nin bonservisi de Gönyeli tarafından alındı.

K-Pet 1. Lig Kırmızı Grup ekibi Yeni Boğaziçi, ilk devrede fazla forma şansı bulamayan Akova’nın asker futbolcusu Deniz Tekerek’i kadrosuna kattı.

Esentepe başka takımlarda olan köylü futbolcularını takıma döndürme çalışmalarını sürdürürken, Düzkaya’dan Ahmet Karal’ın transferini bugün bitirmeye çalışacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.