banner913
banner932
banner1012

APOEL taraftarları, AEL deplasmanında olay çıkardı

banner1020

AEL ile APOEL arasında Çirio Stadyumu’nda oynanan maçta, APOEL tribününden atılan bir maytabın AEL’in top toplayıcısı gence isabet etmesiyle başlayan olaylar sonrasında maç üç saatte tamamlanabildi

banner974
APOEL taraftarları, AEL deplasmanında olay çıkardı

banner971

AEL ile APOEL futbol takımları arasında Limasol’daki Çirio Stadyumu’nda oynanan maçta, taraftarlar arasında olay çıktı. 
Alithia gazetesinin spor eki “Sportday”, olayların APOEL tribününden atılan bir maytabın AEL’in top toplayıcısı gence isabet etmesiyle başladığını yazdı. Gencin hafif yaralı olarak hastaneye kaldırıldığını kaydeden gazete, AEL taraftarlarının, hakemin, maçın devamına karar vermesine tepki göstermesiyle yeni bir gerginlik yaşandığını belirtti. Bu olayın ardından bu kez de AEL taraftarlarının sahaya ve APOEL tribününe maytap atmaya başladığını kaydeden gazete, bunun üzerine seyircilerin çoğunun tribünlerden dışarıya çıkarıldığını belirtti. 
Gazete saat 20.00’de başlayan maçın kesintiler yüzünden 23.00’te 0-0 berabere tamamlanabildiğini de bildirdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.