banner913
banner932
banner1012

Apoel, Been’i gönderdi

banner1020

Apoel'in teknik direktörlüğüne getirilen Holladalı Mario Been, henüz takımıyla üç karşılaşmaya çıkmışken görevinden alındı. Been, Hagi’nin çalıştırdığı Romanya'nın Vitorul ekibine Şampiyonlar Ligi ön eleme karşılaşmasında mağlup olmuştu

banner974
Apoel, Been’i gönderdi

banner971

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin teknik direktörlük görevinde bulunan Dick Advocaat'ın yardımcılığını yapan ve sezon başı Güney Kıbrıs ekiplerinden Apoel'in teknik direktörlüğüne getirilen Holladalı Mario Been, henüz takımıyla 3 karşılaşmaya çıkmışken görevinden alındı.

Apoel yönetimi takımlarının Romanya'nın Vitorul ekibine Şampiyonlar Ligi ön eleme karşılaşmasında mağlup olmasından sonra resmi bir açıklamada bulunarak Apoel'in rövanşta turu geçecek güce sahip olduğunu ve taraftarlıyla bunu başaracaklarına inandığını ancak bunu başarabilmek için de yönetimin gerekli tedbirleri alacağını ifade etmişti. Bu açıklamadan sonra teknik direktör Been ile yollar ayrıldı.

Mario Been bu şok kararın üzerine açıklamalarda bulunarak  Apoel başkanın kendisine taraftarın alınan sonuçtan memnun olmadığını ve sabırlarının bulunmadığını belirterek takımdan ayrılmasını istediklerini ilettiğini söyledi. Been, Apoel'in iyi bir ekip olduğunu ancak  seviyesini de bilmesi gerektiğini ifade ederek Şampiyonlar Ligi gibi zorlu bir kulvarda deplasmanda 1-0 mağlup olundu diye hayal kırıklığına uğrayıp teknik direktör değişikliğine gidildiğini hayatında ilk kez gördüğünü ifade etti.

Apoel'in yeni teknik direktör olarak takımı eskiden de çalıştırmış olan  Giorgos Donis ile anlaşmak üzere olduğu belirtildi. Donis, futbolcu olarak kariyerinde Premier League'de forma giymişti. Menajerlik  kariyerinde ise PAOK gibi Yunanistan'ın dev ekibi de bulunuyor.

banner979

Etiketler; #APOEL FC #Hagi
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.