banner913
banner932
banner1012

Antrenörlerin eğitimi tamamlandı

banner1020

B, C lisans ve kaleci antrenör yenileme semineri dün Salamis Bay Conti Resort Hotel’de gerçekleştirildi

banner974
Antrenörlerin eğitimi tamamlandı

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ile Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği’nin işbirliği çerçevesinde, antrenör eğitim seminerleri tamamlandı.

Her sezon öncesi Kıbrıslı Türk antrenörlerin gelişimini sağlayacak unsurlardan biri olan antrenör eğitimini, üst seviyeye çıkarılabilmek için düzenlemekte olan seminerlerin ikinci ve son etabı Mağusa’da yapıldı. B, C lisans ve kaleci antrenör yenileme semineri Salamis Bay Conti Resort Hotel’de gerçekleştirildi. Seminerin pratik kısmı ise Yeni Boğaziçi Osman Ergün Mehmet Stadı’nda gerçekleştirildi.

Seminere TFF Tudor Antrenörü Rasim Kara, UEFA Pro Lisans sahibi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü altyapı koordinatörü Sedat Karabük, YDÜ’den Prof Dr Caner Açıkada, KKTC Tudor Mustafa Borataş, eğitmen olarak katıldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.