banner913
banner932
banner1012

Antrenörlerde eğitim zamanı

banner1020

B, C lisans ve kaleci antrenör yenileme semineri Perşembe günü Salamis Bay Conti Resort Hotel’de gerçekleştirilecek

banner974
Antrenörlerde eğitim zamanı

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ile Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği’nin işbirliği çerçevesinde, antrenör eğitim seminerleri gerçekleştiriliyor.

Her sezon öncesi Kıbrıslı Türk antrenörlerin gelişimini sağlayacak unsurlardan biri olan antrenör eğitimini, üst seviyeye çıkarılabilmek için düzenlemekte olan seminerlerin ikinci ve son etabı Mağusa’da devam ediyor. B, C lisans ve kaleci antrenör yenileme semineri 22 Haziran Perşembe günü Salamis Bay Conti Resort Hotel’de gerçekleştirilecek.

Seminere TFF Tudor Antrenörü Rasim Kara, UEFA Pro Lisans sahibi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü altyapı koordinatörü Sedat Karabük, YDÜ’den Prof Dr Caner Açıkada, KKTC Tudor Mustafa Borataş, eğitmen olarak katılacak.

B, C ve kaleci antrenörü lisans yenileme seminerine ilgili lisans sahibi antrenörlert 2017-2018 futbol sezonunda KT Futbol Federasyonu’ndan çalışma izni alabilmeleri için tüm teknik adamların seminere katılma zorunluluğu vardır. Yenileme seminerine mazeretsiz katılmayan teknik direktörler halen yürürlükte olan antrenör kursları yönetmeliğinin 9.maddesi yenileme seminerinin 2.fıkrası “yenileme seminerine mazereti (yurtdışında olduğunu kanıtlayan belge veya tam teşekkülü Hastane’den rapor) olmaksızın katılmayan kişilere yenileme semineri takip eden sezonda çalışma izini verilemez” denilmektedir.

15 Haziran tarihinde gerçekleştirilen Teknik Direktör ve "A" Lisans Antrenör Güncelleme Seminerine, mazaretli, raporlu ve mazaret bildirmeyen teknik direktör ve "A" Lisans antrenörler 22 Haziran tarihindeki "B", “C” Lisans ve Kaleci Antrenörü Güncelleme Seminerine katılmaları koşuluyla, çalışma izni verilecek. Mazeret bildirmeyen kişilerin, daha sonradan sunacakları mazeretler kabul edilmeyeceği gibi federasyon tarafından çalışma izni verilmeyecek, derneğe de başvuru Kabul edilmeyecek.

B, C ve kaleci antrenörü lisans yenileme seminer programı şöyle :  

08:00-10:00 Kayıt kabul  
10:00 Açılış, saygı duruşu ve İstiklal Marşı
Açılış Konuşmaları

10:30-11:15 Futbolda Sezon periyotlaması stratejisi (Prof.Dr.Caner Açıkada YDÜ)
 11:15-12:00  Futbolda Akademi Oluşturulmasının esasları (UEFA Pro Lisans Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü altyapı Koordinatörü Sedat Karabük)  

12:00-12:15 Ara

12:15-13.00 Kaleci Teknikleri Çalışmaları (TFF Tudor Antrenörü Rasim Kara)

13:00-16:00 Öyle yemeği ve dinlenme
16:00-17:15 Futbolda Baskılı hücum çalışmları (Pratik)

Yer : Yeni Boğaziçi Osman Ergün Mehmet Stadı (UEFA Pro Lisans Gaziantep Büyük şehir Belediyesi Spor Kulübü altyapı Koordinatörü Sedat Karabük, KKTC Tudor Mustafa Borataş)

17:15 Sertifika dağıtımı ve kapanış

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.