banner913
banner932
banner1012

Antrenörler, Avrupalı meslektaşlarıyle buluşacak

banner1020

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği üyeleri, Avrupa Antrenörler Birliği seminerine katılmak için Sırbistan’a gitti

banner974
Antrenörler, Avrupalı meslektaşlarıyle buluşacak

banner971

 Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği (KTFAD) yönetim kurulu her yıl Avrupa’nın farklı ülkelerinde düzenlenen AEFCA (Avrupa Antrenörler Birliği) (Alliance Of European Futbool Coaching Association) seminerine yönetim kurulu ile birlikte başarılı olan teknik direktörler ve antrenörleri gönderiyor. 
38.AEFCA seminerine ülkemizden katılacak olan KTFAD yönetiminden iki kişi ile 2016-2017 futbol sezonunda takımlarını şampiyon yapan teknik direktörler ve antrenörlerden oluşan 6 kişilik ekibimiz bugün sabah adadan ayrıldı. 23-26 Ekim tarihleri arasında Sırbistan’da Belgrad’da düzenlenecek olan 38.AEFCA sempozyumuna KTFAD asbaşkanı Mustafa Borataş başkanlığında, yönetim kurulu üyesi Hüseyin Cantürk ile birlikte geçtiğimiz sezon (2016-2017) liglerinde takımlarını şampiyon yapan teknik direktör Sedat Devecioğlu (Süper Lig), teknik direktör Mehmet Bolkan (Koopbank Kıbrıs Kupası), teknik direktör Tayfun Kurtarıcıoğulları (1.Lig Kırmızı Grup), antrenör Serhan Kaşif (1.Lig Beyaz Grup) katılacak. 38.AEFCA Sempozyum Belgrade 2017 çok önemli spor adamlarının yer aldığı seminerde önemli bilgiler katılımcılara aktarılacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.