banner913
banner932
banner1012

Anorthosis taraftarları, AEK’lilere saldırdı

banner1020

Anorthosis taraftarları, Larnaka’da antrenman yapan AEK futbolcularına saldırdı, iki kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı

banner974
Anorthosis taraftarları, AEK’lilere saldırdı

banner971

Anorthosis takımı sempatizanlarından oluşan maskeli bir grubun, Larnaka’da önceki gün, AEK futbol takımı oyuncularına ve taraftarlarına taşlarla ve sopalarla saldırdığı bildirildi.

Alithia gazetesi, AEK’in dün, “AEK Arena” stadında, Viktoria Plzen takımıyla yapacağı maç öncesindeki son antrenmanını yaptığı sırada, Anorthosis futsal takımının da yan taraftaki “Kition” stadında maç yaptığını ve futsal maçının bitimine bir süre kala, Anorthosis takımının maskeli ve formalı yaklaşık 100 taraftarının, AEK Arena stadına girerek oyunculara ve orada bulunan taraftarlara saldırdığını yazdı.

Haberde, çıkan olaylarda iki kişinin yaralanarak hastaneye kaldırıldığı belirtilirken, olaylara çevik kuvvetin müdahale ettiği kaydedildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.