banner913
banner932
banner1012

“Alt yapı giderimiz, MTG’ye verdiğimiz önemi gösterir”

banner1020

Mağusa Türk Gücü’nde olağan genel kurul sonrasında yeniden başkan seçilen Koral Bozkurt, alt yapı giderleri olan 390 bin TL’nin, Mağusa Türk Gücü’ne verdikleri önemi gösterdiğini açıkladı

banner974
“Alt yapı giderimiz, MTG’ye verdiğimiz önemi gösterir”

banner971

Mağusa Türk Gücü’nde geçtiğimiz akşam gerçekleştirilen olağan genel kurul sonrasında yeniden başkan seçilen Koral Bozkurt, alt yapı giderleri olan 390 bin TL’nin, Mağusa Türk Gücü’ne verdikleri önemi gösterdiğini açıkladı.

Olağan kurulda söz alan başkan Koral Bozkurt, geçtiğimiz yıl göreve gelirken MTG için söylediği sözleri anımsatarak “Biz göreve geldiğimiz gün şampiyonluk hedefi ile geldik.” dedi. “390 bin gibi alt yapı giderimiz” diyen Bozkurt “Bu meblağ MTG’ye verdiğimiz önemi gösterir” dedi. Yapılanlar daha başlangıç olduğunu belirten Bozkurt,  bu yolda yürümeye başlarken mevcut düzenin ne MTG için ne de diğer kulüpler için sürdürülebilir olmadığının altını çizdiklerini söyledi.

Bu amaç doğrultusunda bazı görüşmeler yapıldığını ve MTG  için yeni bir oluşuma gidilerek  Kalkınma Komitesi’nin kurulduğunu söyleyen Bozkurt, 8 kişiden oluşan Kalkınma Komitesi üyelerini sahneye çağırarak “Daha güçlü bir yönetimle devam etmeliyiz”  mesajını verdi. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.