banner913
banner932
banner1012

“Alex’in üçte birini yapsam”

banner1020

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza, “'Alex'in Türkiye'de yaptıklarının üçte birini yapsam çok mutlu olurum' demiştim. Bu yolda ilerliyorum ve yavaş yavaş kulübün içinde yerimi alıyorum” dedi

banner974
“Alex’in üçte birini yapsam”

banner971

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza, Galatasaray'a gol attığı için kulüp tarihine geçtiğine inandığını söyledi.

Ülkesinin önemli spor gazetelerinden "Globo Esporte"ye röportaj veren De Souza, geçen hafta Galatasaray'a uzatma dakikalarında attığı golle Fenerbahçe'nin 1-0 galip geldiği derbi maçı değerlendirdi.

Takımına 3 puanı getiren golü atmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Brezilyalı oyuncu, "Galatasaray'a gol attığım için kulüp tarihine girdiğimi sanıyorum. O anda hissettiklerimi tarif edecek hiçbir kelime, hiçbir şey yok. Çok mutluyum. Adımı bu kulübün tarihinde yaşatmak istiyorum. Buraya ilk geldiğimde, 'Alex'in Türkiye'de yaptıklarının üçte birini yapsam çok mutlu olurum' demiştim. Bu yolda ilerliyorum ve yavaş yavaş kulübün içinde yerimi alıyorum. Bir gün, bu üçte bire ulaşacağımı umuyorum." diye konuştu.

- "Türk takımları başarılı olacak"

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın Türk futbolunun en temel direkleri olduğunu hatırlatan Josef de Souza, "Türk takımlarının Avrupa Ligi'nde yarı finaller ve kupa için mücadele edeceği günlerin tekrar çok yakın olduğunu düşünüyorum. Takımlar ve mantalite değişiyor. Türkiye'nin altyapısı değişiyor. Türkiye'de lig şampiyonluğu için mücadele eden takımların kısa sürede Şampiyonlar Ligi'nde daha üst yerlere geleceklerinden eminim." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin bu sezon Türkiye Kupası'nı kazanması gerektiğini söyleyen 28 yaşındaki oyuncu, "Fenerbahçe gibi büyük bir kulüp kupa kazanmazsa olmaz. Türkiye Kupası yarı finalinde Medipol Başakşehir'e karşı ikinci maçı kazanarak finale kalmak zorundayız. Bize çok yardım eden ve destekleyen taraftarımızı sevindirmek için bu maçı almalıyız. Geçen sezon bu kupayı finalde kaybettik ama şimdi bir kez daha final oynama ve bu kez kazanma fırsatımız var. Türkiye'deki yerimi sağlamlaştırmak için benim de bu kupaya ihtiyacım var. Her kupanın kendine göre bir önemi var ve hepsi de kulüp tarihinin birer parçası." şeklinde konuştu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.