banner913
banner932
banner1012

Alayköy iddialı hazırlanıyor

banner1020

Önemli transferlerle kadrosunu güçlendiren Alayköy, kendi sahasında sosyal mesafe kurallarına uygun olarak, 9’arlı 3 grup halinde antrenmanlarını sürdürüyor

banner974
Alayköy iddialı hazırlanıyor

banner971

BTM İkinci Ligin başlama tarihi henüz kesinleşmese de takımlar, Bakanlar Kurulu tarafından izin verilmesiyle antrenmanlarınısürdürüyorlar.

BTM İkinci Ligde yeni sezona hazırlanan takımlar arasında yer alan Alayköy de antrenör Hasan Sineli yönetimde çalışıyor. Kendi sahasında sosyal mesafe kurallarına uygun olarak çalışan bordo mavililer, 9’arlı 3 grup halinde antrenmanlarını sürdürüyorlar.

Alayköy hedefi olan BTM Birinci Lige yükselmek için kadrosunu önemli transferlerle güçlendirdi. Alayköy, Tatlısu’dan SonalpKande ve Ali Güvenç’i, Baf Ülkü Yurdu’ndan Umut Birsen ve Kağan Payas’ı, Gönyeli’den ise Bartu Bekir Aktaş’ı transfer ederek kadrosunu takviye etti. Alayköy ayrıca Osman Polat ve Kurtuluş Sözmen’e de filiz lisans çıkardı.


 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.