banner913
banner932
banner1012

Akyerli anıldı

banner1020

Mehmet Akyerli Anısına 2. U15 Yıldızlar Futbol Turnuvası dün Yenicami Yusuf Kaptan Sahası’nda gerçekleştirildi. Turnuvada Küçük Kaymaklı şampiyon oldu

banner974
Akyerli anıldı

banner971

Mehmet Akyerli Anısına 2. U15 Yıldızlar Futbol Turnuvası, Yenicami Yusuf Kaptan Sahası’nda dün gerçekleştirildi.

Turnuva tek maç eleminasyon sistemine göre gerçekleşti. Günün ilk maçında Küçük Kaymaklı – Gönyeli’yi mağlup etti. Günün ikinci maçında ise Çetinkaya, Yenicami’yi mağlup edip finale yükseldi. Final maçında Küçük Kaymaklı, Çetinkaya’yı 3-0 mağlup ederek şampiyon oldu.

Turnuvanın organizesini yapan Mehmet Bolkan ve merhum Mehmet Akyerli’nin kızının konuşma yaptığı ödül töreni sonrasında tüm futbolculara Mehmet Akyerli’nin resimli madalyası ve her takıma kupaları verildi.

Turnuvayı kalabalık bir topluluğun yanı sıra UBP milletvekili Ersin Tatar, KTFF başkanı Hasan Sertoğlu, ÖYAK Bankası Müdürü Mustafa Oymacı da takip etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.