banner913
banner932
banner1012

Aktunç: Göçmenköy'de farklı bir heyecan var

banner1020

Pazartesi günü saha çalışmalarına başlayacak olan Göçmenköy'ü şampiyonluğa taşımayı hedefleyecek olan teknik adam Nazım Aktunç, yeni sezona yönelik Göçmenköy'de çok farklı bir heyecan olduğunu söylerken çok güzel bir sezon geçirmeyi hedeflediklerini açıkladı

banner974
Aktunç: Göçmenköy'de farklı bir heyecan var

banner971

K-PET Birinci Lig'de şampiyonluk hedefinde olacak olan ve önemli transferlerle kadrosunu güçlendiren Göçmenköy'de yeni sezon hazırlıkları yapılan testlerle başlamıştı.

Pazartesi günü saha çalışmalarına başlayacak olan Göçmenköy'ü şampiyonluğa taşımayı hedefleyecek olan teknik adam Nazım Aktunç, yeni sezona yönelik şu açıklamaları yaptı:

"Göçmenköy olarak yeni sezonda taraftarlarımızı mutlu edecek bir takım olmak ve güzel bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz.

Kendi tesslerimizde Pazartesi günü saha çalışmalarına başlayacağız. Yeni sezonda antrenman sahası konusunda saha sorunu yaşamayacak olmamız avantajımız olacaktır.

9 haftalık bir hazırlık süreci sonrasında ise sezona gireceğiz. 29 Ağustos'tan, 3 Eylül'e kadar İzmit Kartepe'de yurt dışı kampını gerçekleşeceğiz.

Yeni sezon öncesinde Göçmenköy'de çok farklı bir heyecan vardır. Bu heyecanla, çok güzel bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.