banner913
banner932
banner1012

Akova’da hedef ilk beş

banner1020

Akova teknik direktörü Ahmet Ogan, yeni sezonda ilk kez 16 takımlı, 30 haftalık uzun lig maratonu içerisinde hedeflerinin ilk beş olduğunu belirtti

banner974
Akova’da hedef ilk beş

banner971

Yeni sezon çalışmalarına 20 Temmuz’da başlayan orta Mesarya’nın 1.lig temsilcisi Akova yeni sezon için anlaşma sağladığı teknik direktör Ahmet Ogan ile sözleşme imzaladı. Kulüp lokalinde gerçekleştirilen imza törenine Akova Vuda Türk Çiftçiler Birliği Spor Kulübü başkanı Sermen Vudalı, teknik direktör Ahmet Ogan, kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman ile karşılıklı anlaşarak resmi sözleşmeyi imzaladı. Atılan imzalar sonrasında taraflar birbirlerine başarı dileklerinde bulundular.

“HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ”

Akova Vuda Türk Çiftçiler Birliği Spor Kulübü başkanı Sermen Vudalı, imza töreninde yaptığı konuşmada, son yıllarda saha sorunundan dolayı maçları dış sahada oynadıklarından dolayı maddi ve manevi kayıpları olduğunu, sezon öncesinde saha ihalesinin sonuçlandığını ve yeni sezonda sahalarında maçlar oynayacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Vudalı, yeni sezonun çok zorlu ve çekişmeli geçeceğine vurgu yaparak, kulübün yapısı ve hedefleri doğrultusunda takımın başına teknik sorumlu olarak Ahmet Ogan, kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman’ı göreve getirerek başarılı olacaklarına inancın tam olduğunu söyledi. İyi bir takım kadrosu olduğunun altını çizen başkan Sermen Vudalı, yönetim olarak hocamız Ahmet Ogan’ın vermiş olduğu transfer raporu doğrultusunda takıma takviyelerin yapıldığını, kısa sürede de gerekli ve istenilen transferleri gerçekleştirerek güçlü bir kadro kurarak lige gireceklerini belirtti. Yönetimdeki arkadaşları ile yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduklarını, kulübü daha iyi noktalara taşımak içinde çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Sermen Vudalı, yeni sezonda başta Akova ve tüm takımlara başarılar diledi.  

HEDEF İLK BEŞ 

Akova Vuda Türk Çiftçiler Birliği Spor Kulübü’ne teknik direktörlüğe getirilen Ahmet Ogan, öncelikle Akova’da görev getirilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, inanarak, güvenerek göreve getiren başkan Sermen Vudalı ve yönetim kuruluna teşekkür etti. 20 Temmuz’da yeni sezon çalışmalarına başlayarak yoğun bir şekilde hazırlıkların sürdüğünü belirten teknik direktör Ahmet Ogan, yeni sezonda ilk kez 16 takımlı, 30 haftalık uzun lig maratonu içerisinde hedeflerinin ilk beş olduğunu belirtti. 1.ligin çok zor geçeceği bilinci içerisinde olduklarını, sorumluluklarını iyi bilerek hareket edeceklerini belirten Ogan, mevcut kadroya takviyeler yapılması için transfer raporu doğrultusunda istediğin futbolcuların transferleri için yapılan girişimlerden olumlu sonuçlar alınmaya başladığını belirtti. Ogün Dursun, Salih Kaplan ile anlaştıklarını açıklayan Ahmet Ogan, hafta başından itibaren anlaşmaya yakın oldukları futbolcuları da sonuçlandırarak açıklayacaklarını belirtti. Yeni sezonda hedeflerinin ilk beş olduğunun altını çizen Ahmet Ogan, konulan hedefe ulaşabilmek için çok yoğun bir şekilde çalışmaların sürdürüleceğini söyledi. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.