banner913
banner932
banner1012

Akova transferde hız kesmiyor

banner1020

Akova, teknik direktör Ahmet Ogan’ın istemiş olduğu genç isimlerden Mehmet Koyuncu, Ceyhun Özalkın, Yılmaz Ormancı ile anlaşmaya vararak transfer etti

banner974
Akova transferde hız kesmiyor

banner971

1.Lig ekiplerinden Akova’da transferde hız kesmiyor. Akova Vuda Türk Çiftçiler Birliği Spor Kulübü başkan Sermen Vudalı ve yönetimi transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken sonuçlandırmaya başladı. Teknik direktör Ahmet Ogan’ı raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden Akova transfer komitesi görüşmelerden olumlu sonuç almaya devam ediyor. Orta Mesarya’nın 1.ligdeki temsilcisi Akova teknik direktör Ahmet Ogan’ın istemiş olduğu genç isimlerden Mehmet Koyuncu, Ceyhun Özalkın, Yılmaz Ormancı ile anlaşmaya varılarak transfer edildi.

Geçtiğimiz sezon Küçük Kaymaklı’dan transfer edilen başarılı bir performans sergileyen Mehmet Koyuncu, geçtiğimiz sezon Gençlik Gücü’nde kiralık oynayan ve ortaya koyduğu performans ile dikkat çeken Akıncılar-Vadili’nin genç futbolcusu Ceyhun Özalkın, yine geçen yıl Akova’da oynayan Pile’nin genç oyuncusu ile anlaşmaya vararak imzalar atıldı. Arka arkaya yapılan transferleri ile kadroya takviyeler yapan Akova teknik direktörü Ahmet Ogan, yapılan transferlerden dolayı başkan Sermen Vudalı ve transfer komitesine teşekkür ederek, takıma katmayı düşündükleri üç dört futbolcu ile de görüşmelerin yoğun bir şekilde sürdürdüğünü belirtti. Hazırlık maçlarında kadro yapısı içerisinde eksiklikleri daha net görmeye başladıklarını belirten Ogan, resmi sezon açılışa kadar da transferi noktalayacaklarına vurgu yaptı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.