banner913
banner932
banner1012

Akova transferde coştu

banner1020

Akova, A Takım’a 11, A2 Takım’ına ise 10, toplamda 21 transfer yaparak dikkatleri üzerine çekerken, teknik direktör Ahmet Ogan, yapılan transferlerle kadroyu güçlendirdiklerini açıkladı

banner974
Akova transferde coştu

banner971

K-Pet Birinci Lig’de mücadele edecek olan Akova transfer döneminde yaptığı takviyelerle kadrosunu güçlendirdi.

Yeni sezon çalışmalarına 20 Temmuz’da teknik direktör Ahmet Ogan, kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman yönetiminde başlayan ve yoğun çalışma temposuna giren Akova’da transfer çalışmaları yapılan son beş takviye ile sonuçlandırıldı.

Akova transferin ilk bölümünde Ogün Dursun, Salih Kaplan, İrfan Boşnak, Ceyhun Özalkın, Mehmet Koyuncu, Yılmaz Ormancı, transfer edildi. Akova son olarak Akıncılar-Vadili’den Hacı Durdu Özer, Gençlik Gücü’nden Aşkın Kavaklı, Mağusa Türk Gücü’nden kaleci Erol Kahraman, Olgun Tekbıyık, Oğuz Kaan Yaradanakul’u transfer ederek geniş ve alternatifli kadro kurmuş oldu.  

Akova teknik direktörü Ahmet Ogan, sezon öncesinde mevcut kadroya transfer ettikleri futbolcular ile geniş kadro derinliğini sağladıklarına vurgu yaparak son transferleri ile eksikliklerin giderildiğini belirtti. Ogan, Akova yeni oluşuma giderken doğru hamleler yaptığına vurgu yaparak, koymuş oldukları ilk beş içerisinde yer bulma hedeflerine ulaştırabilecek iyi bir ekip oluştuğu inancında olduğunu söyledi.

Ligin ilk haftasında 23 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Esenetepe maçı ile başlayacak olan Akova, futbolumuzun sağlık sponsoru Kolan British Hastanesi’nde 16 Eylül Cumartesi günü, sağlık kontrolünden geçecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.